Obratite nam se
Tel: + 86-595-22010206
Faks: + 86-595-22010206
E-pošta:qyleo01@163.com
Adresa: Xianyang Youyi Road, Xingping, grad, provincija Shaanxi, 713100, Kina
Moderna francuska ulazna vrata

Moderna francuska ulazna vrata

Takođe možete dizajnirati svoja vrata kao materijal koji želite, željenu boju, dizajn koji želite i dodati željeni tip stakla.

Dvostruka francuska ulazna vrata

Karakteristike:

Francuska vrata dolaze u brojnim stilovima. Oni su slični vratima vrata u kojima su uglavnom staklena vrata. Osim toga, francuska vrata obično imaju staklo sa dvostrukom pločom kako bi osigurale bolju izolaciju. Qian Yi Iron Work nudi spoljašnja francuska vrata u gvožđu i dolazi u nekoliko različitih dekorativnih staklenih stilova i sa roletnama između stakla. Sa francuskom vrata, vrata su okrenuta, što je velika prednost Francuske vrata, u mogućnosti ste da otvorite obe vrata.

Pakovanje i isporuka

  • Detalji pakiranja: Vrata su pakirana od biserne vune, papira sa mehurčićem, kutija od pet slojeva i kutija od drveta, tako da će paketi biti jači i lakši za utovar i istovar, kao i za zaštitu nosača od mogućih oštećenja. (Ako je narudžba LCL, trebamo čeličnu paletu da smanjimo moguće oštećenja.Ovo doplatilo je 200USD)

  • Vrijeme isporuke: 35 dana nakon prijema depozita.

Uslovi plaćanja:

  • 30% predplata, 70% ravnoteža prije isporuke.

Sloj završne obrade:  

  • Posle prekrivanja cinkom, crvene boje protiv crvene boje, crne boje, potom zahtevati obojicu kupca i na kraju sprejati lak.


Vruće Tagovi: dvostruka francuska ulazna vrata, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeniHot Tags: moderna francuska ulazna vrata, proizvođači, dobavljači, fabrika, prilagođeni
Upit