Obratite nam se
Tel: + 86-595-22010206
Faks: + 86-595-22010206
E-pošta:qyleo01@163.com
Adresa: Xianyang Youyi Road, Xingping, grad, provincija Shaanxi, 713100, Kina
Kovane ograde balkona

Kovane ograde balkona

Možete odabrati color、size、design i materijal po sebi, slobodan CAD Crtanje poboljπat êe vas prvo prema vašim jedinstvenim idejama.

Kovane ograde balkona

Balkon ograda dizajn razmatranja

 

  • Balkon sigurnost – balkoni, osobito one s ciljem da se stao na će morati biti jak i izdržljiv. Kvaliteta čelika materijal se koristi za podršku balkon ograda. Smo pričvrstiti vijci na zidovima okolnih balkon i neke balkona možda već sporednu platforma inače čelika ili željeza platforma će treba biti instaliran na mjestu.

  • Balkon dizajn – nema granica u izboru dizajna. Mali balkon ograda može biti vrlo dekorativan što je žarište bilo koje imovine. Trebali biste odabrati stil koji će kompliment eksterijera vašeg objekta.

  • Balkon funkcionalnost – balkon ograda može stvoriti iskorišten prostor u zatvorenom ili na otvorenom i pretvoriti u upotrebljiv prostor. Nisu svi balkoni će imati platformu. Sposobnost da se korak na balkon će ovisiti o tome kako daleko platform viri iz zida.

Da li vaš dom je suvremenu ili tradicionalnu, možemo običaj izmišljati prepoznatljiv i jedinstven balkona koji predstavljaju vaš osobni životni stil. Pregledajte slike u galeriji ispod da biste dobili ideje za vaš balkon temelji se na neke od naših mušterija aplikacija. Naši stručnjaci će vam pomoći dizajn lijepa i funkcionalna rješenja za vaš željeni balkon.


Hot Tags: kovane balkon ogradu, Proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeno
Upit